Hoe gaat het met de mensen in jouw organisatie?

Stress en burn-out coaching

Dit is het hart van wat ik doe

Het streven is om alleen maar ‘in het groen’ te werken en te leven. Onder omstandigheden die je energie en plezier geven. In de realiteit is dat natuurlijk niet zo. In het dagelijkse leven heeft iedereen ook ‘rode/oranje omstandigheden’: energievreters.

Zit je te veel in het rood dan loop je langzaam leeg. Het is niet moeilijk te bedenken dat je je dan steeds vermoeider voelt, steeds lastiger gebeurtenissen kan handelen, steeds minder productief bent.

Werknemers die in het oranje zitten zullen nog een tijdje verder kunnen op reserves, maar op een gegeven moment is de rek eruit: iemand functioneert niet meer en blijft thuis met een burn-out.

Stress op het werk komt voor zo’n 75% uit de privésituatie

Mensen zijn mensen, ze nemen ‘zichzelf’ mee naar hun werk. Als werkgever heb je er baat bij dat medewerkers hun privéleven op orde hebben en lekker in hun vel zitten.

Ik ondersteun in het aanpakken van stress, zowel in de preventieve als in de curatieve fase

Dus: voordat het te laat is en als het eigenlijk al te laat is.

Hoewel je niet kan spreken over te laat omdat mensen altijd veel leren over zichzelf in een periode dat hun leven niet vanzelfsprekend is. Wat niet wegneemt dat je als werkgever het nadeel draagt van een medewerker die je niet kunt inzetten.

‘Met kennis van zaken kijken ze dwars door je heen. Eerst even een lastig gevecht met jezelf, maar uiteindelijk opent het je ogen!’
Debbie Verhoeven
Inntel, zaandam

Als werkgever is het aan te bevelen te investeren in de stress en burn-out coaching van je medewerkers

Hoe ik werk

Ik werk voor organisaties; preventief en curatief.
In de curatieve fase is mijn doel terugkeer naar werk.

Na een gratis kennismaking stel ik een plan op en adviseer ik welke interventie of interventies nodig zijn.

Daarnaast is er ook altijd een gesprek met de leidinggevende.

Centraal staat hoe we kunnen behouden wat goed is en terugvinden wat nodig is.

Bent u nieuwsgierig naar wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Scroll naar boven