STAY ON TRACK

Welkom bij Stay on Track – het 5-daagse trainingsprogramma voor persoonlijke groei en werkgeluk. In deze turbulente tijden waarin we constant moeten, haasten en geleefd worden, is het essentieel om jezelf op het juiste pad te houden. En welk pad is dat? Juist, jouw eigen pad – het pad waarop je loopt. Het pad dat soms pieken kent en soms dalen, maar altijd van jou.

Back on track het pad waarop je loopt

Gedurende deze 5 dagen zullen we ervoor zorgen dat je weer in contact komt met jezelf. We bieden rust, ontspanning, beweging, loslaten, verbinding en preventie, zodat je leert om te gaan met stress en spanning. Je zult ontdekken dat je ademhaling fungeert als jouw bewaker voor het hier en nu, en dat het je kracht kan geven.

Tijdens dit programma moedigen we je aan om je grenzen aan te geven – zowel naar jezelf als naar anderen. We geloven dat het van essentieel belang is om jezelf te respecteren en te zorgen voor je eigen welzijn. Met behulp van krachtige technieken en oefeningen zul je leren hoe je op een gezonde manier met stress om kunt gaan.

Maar bovenal zal dit trainingsprogramma je helpen om terug te keren naar je innerlijke kracht en verbinding. Je zult heerlijk ontspannen en gegrond zijn, klaar om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Het is tijd om weer op het juiste spoor te komen en jezelf de aandacht te geven die je verdient.

Dus waar wacht je nog op?

Sluit je aan bij ons 5-daagse trainingsprogramma en ontdek hoe je met kracht en verbinding terug kunt keren naar jezelf. Begin vandaag nog met het bouwen van een evenwichtiger en bevredigender leven.

Wie zijn wij?
Daphne Wijnstok en Henny Aben

Daphne is gecertificeerd stress en burn out coach en gecertificeerd mind walk®trainer
Zij geeft samen met Henny de 5-daagse Stay on Track.

De eerst volgende Stay on Track vindt plaats van 4 tm 9 april 2024 in de Purpose Villa van Henny Aben en Hans van Dalsum. Deze villa staat aan de voet van de Sierra Mariola, een prachtig natuur gebied (Sierra Mariola) 

Kosten: gedeelde kamer: € 1075,00 Kamer alleen € 1499,00
(inclusief maaltijden, programma, ontspanning en excursie, we halen en brengen je van en naar het vliegveld
exclusief vliegticket en verzekeringen)

Je bent echter nauwelijks op je kamer en op het terrein van de villa zijn diverse plekjes om je even terug te trekken; we raden daarom een gedeelde kamer aan.
Maximaal aantal deelnemers: 6 
Vooraf maken we kennis met elkaar via teams.

Henny & Daphne

Meld je aan door hier je gegevens in te vullen:

Scroll naar boven