Door je te ontdoen van al je moeten, ont-moet je jezelf

Ont-moet je zelf - online-programma tegen stress

Deze periode van verstilling kan ook stressvol zijn. Je moet veel tegelijk doen

Thuis werken – de héle tijd. Zorgen dat er gestofzuigd is. Zorgen dat je kinderen nog wel íets leren – en geen beeldscherm-ogen krijgen. Een Zoom-meeting tussendoor, een telefoontje met een collega die niet verder kan zonder jou.

Al die gedachten en gevoelens: je mist je vrienden, je ouders, het contact met collega’s. Je hebt zorgen over de toekomst.

Had je maar wat tijd voor jezelf.

Of was je al gestrest voordat dit allemaal begon?

Juist deze periode biedt een kans om stress aan te pakken

Dat kan makkelijk en vanuit huis met mijn online-programma van zes weken: Ont-moet jezelf.

In een combinatie van fysiek bewegen, ontspannen, reflecteren op jezelf en contact met mij in de één-op-één coaching, werk je heel gericht aan het terugvinden van jezelf. Je ervaart weer waar je voor staat, wat je waarden zijn en waarom je dingen wilt.Op een gegeven moment voel je je weer fit als je ’s ochtends opstaat. Je wordt weer de leuke ouder, partner of werknemer. Of gewoon je leuke zelf.

Jezelf ont-moeten noem ik dat

Een proces waarin je beetje bij beetje loslaat wat niet meer bij je past, en je ontdekt wat wél bij je hoort; hoe het is als je krachtig in je kern staat en van daaruit leeft. Want dát scheelt een hoop energie!

Een programma vóór levenskracht en tégen stress

Als structuur gebruiken we het slakkenhuis wat verdeelt is in een aantal compartimenten, welke  de elementen van levenskracht visualiseren, die aan bod komen. Je gaat van binnen naar buiten, je bewust maken van je onbewust

Het proces dat je doorloopt kan pittig zijn, maar levert zéker iets op. Een energiek lijf, een gemotiveerde mind. Een sterke (en rustige) versie van jezelf.

Dit programma bestaat ook in een uitgebreidere versie met meer live coaching en een intensieve Back-to-basic reis van 5 dagen naar Spanje. Als de toestand in de wereld het toelaat, komt die versie van Ont-moet jezelf beschikbaar.

Investering

Het programma van 6 weken bevat zes online-modules en drie uur individuele online coaching.

De prijs is € 295 ex btw als je het programma als particulier zelf betaalt. Vergoedt je werkgever de kosten, of ben je zelfstandig ondernemer, dan is deze prijs exclusief 21% btw.

NB: De kosten kunnen vallen onder je budget voor persoonlijke ontwikkeling. Bij je werkgever kan je navraag doen voor vergoeding. Als zelfstandige kan je deze investering als kosten opnemen in je boekhouding.

 

Scroll naar top