Van stress naar levenslust

Mind Walk ontmoet
Feng Shui

zondag 12 november 2023

Deze dag staat in het teken van “me time” ( Ont-moeten en Thuiskomen bij Jezelf). Laat je deze dag verrassen met Mindwalk en Feng Shui. Voor ontspannen wandelen en wonen met de natuur elementen.

Feng Shui zorgt voor balans en positieve energie in je huis en huiselijk leven.

Met mind walk kom je letterlijk en figuurlijk in beweging gericht op ontspanning, ademhaling, aandacht voor je lichaam en geest. Letterlijk je hoofd leeg maken en ontspanning in je lijf.

We zorgen ervoor dat je met levendige oefeningen en tips alles makkelijk toe kunt passen in jouw dagelijks leven binnen- en buitenshuis. Aan het eind van de dag zal je meer ontspanning ervaren in jou Zijn en het gevoel dat je Thuiskomt bij jezelf.

Dit alles in een relaxte sfeer met een lekkere lunch, lekkernijen en drankjes. Kortom een heerlijke ontspannen dag, een cadeautje voor jezelf!

Het thema van deze dag is Balans, zowel fysiek als mentaal, zowel binnen- als buitenshuis

De locatie: Pluktuin Natuurtalent, Veldkersweg 50, Rotterdam Schiebroek

We verzamelen om 10.00 uur en sluiten rond 17.00 uur de dag af.

Jouw bijdrage: € 125,00 (incl. btw indien je privé boekt, exclusief BTW met factuur)

Wil je je opgeven of wil je meer informatie? Bel of mail Debby of Daphne.

 

 

 

Wie zijn wij?

Debby:

Na een langdurige periode van ziekte ervaarde ik een enorme onrust in mijn huis. Ik dacht dat verhuizen de oplossing zou zijn. Maar tijdens een verbouwing van ons huis kwam ik in contact met de Feng Shui Academie. Het verbouwingstraject op basis van Feng Shui en Nine Star Ki heeft geleid tot inzichten en grote tevredenheid. Met als resultaat, een harmonischer, bewuster gezinsleven en indeling en inrichting van ons huis. Ik kwam weer thuis bij mijzelf.

Het bracht mij ook het succesvol afronden van de opleiding Feng Shui Professional, de vervolg opleiding voor bedrijfsruimten, het toevoegen van energetische reiniging van ruimten, het starten en uitbouwen van mijn bedrijf.

Mijn voorliefde om optimaal woon- en werkgenot te creëren en mijn voormalige werkzaamheden als manager en adviseur in de Human Resource komen samen in mijn bedrijf; Debby Wezelenburg, Feng Shui.

Daphne is gecertificeerd MindWalk® trainer

Tijdens een Mind-Walk® lopen we met een kleine groep door de natuur. Opmerkzaam tijdens wandelen, bewegen, voelen, zien, ruiken, ervaren in relatie tot de natuur, andere mensen en vooral in verbinding met jezelf. Aanwezig zijn in het moment, niet om ergens te komen, maar om ergens te zijn.
Naast MindWalk trainer is Daphne stress en burn out coach en verzuimadviseur.

 

 

22 mei 2022 organiseerde Debby en Daphne een Ont-moet Jezelf dag. Deze was erg succesvol. 

“no-nonsese” en heerlijk bezig met natuur en balans. “praktische workshop van Debby over Feng Shui en wat het kan betekenen voor jou en je huiselijke omgeving. Zelf aan de slag, erg leuk”

Scroll naar boven