Mind Walk ontmoet Feng Shui

Ont-moet jezelf Dag
Me time!

Deze dag, 22 mei 2022, staat in het teken van me time : Ont-moeten en Thuiskomen bij jezelf. Laat je deze dag verrassen door mijzelf met een Mind walk en door Debby Wezelenburg met Feng Shui.

Het thema van deze dag is Balans, zowel fysiek als mentaal, zowel binnen- als buitenshuis.

Met Mind walk kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. De wandeling is gericht op ontspanning. Ik gebruik daarvoor ademhaling, tai chi en yoga. Letterlijk je hoofd leegmaken en ontspanning in je lijf.

Feng Shui zorgt voor balans en positieve energie in je huis en je huiselijk leven door wonen met de natuurelementen.

Debby en ik zorgen ervoor dat je met levendige oefeningen en tips alles makkelijk toe kunt passen in je dagelijks leven binnen- en buitenshuis. Aan het eind van de dag zal je meer ontspanning ervaren in jou Zijn en het gevoel dat je Thuiskomt bij jezelf.

Dit alles in een relaxte sfeer met een lekkere lunch, lekkernijen en drankjes. Kortom een heerlijke ontspannen dag, een cadeautje voor jezelf!

Over Debby en mijzelf

Al heel wat jaar hebben we beiden, op verschillende manieren, gewerkt op het gebied van bewuster leven en wonen. We zijn op zoek geweest naar een goede balans tussen werken en rust.

We hebben ervaren dat tijd nemen om naar binnen te keren bij jezelf, in je huis en naar buiten in de natuur en te voelen of je je zelf niet aan het voorbij rennen bent belangrijk is. Natuurbeleving binnen- en buitenshuis, voeding, beweging, meditatie, ontspanning maar vooral ook bewustwording staan centraal in ons leven, door werk en hobby’s.

Wanneer
We verzamelen op 22 mei 2022 om 10.00 uur en sluiten rond 17.00 uur de dag af.

Waar
Pluktuin Natuurtalent, Veldkersweg 50, Rotterdam- Schiebroek

Kosten
€ 125,00 (inclusief btw indien je privé boekt, exclusief btw met factuur)

Inclusief koffie/thee en lunch.

Vul hieronder je gegevens in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar top