Van stress naar levenslust

Mind Walk ontmoet De viering van de langste dag samen met Monique van Grol (yoga teacher)

vrijdag 21 juni 2024

 We starten in Voorburg bij Ying Yang Balance met een ontspannen en toch ook intensieve yoga les, gegeven door Monique van Grol.
De les bestaat uit laagdrempelige houdingen die thuis ook makkelijk te doen zijn. 
Ontspannen en toch ook actieve houdingen die maken dat je met energie terugkijkt op deze langste dag.

Daarna eten we met elkaar. Het concept Bring it Yourself, houdt in dat iedereen iets meeneemt wat je ook kunt delen met de andere deelnemers. Het maakt niet uit wat je meeneemt. 

Na onze gezamenlijke maaltijd gaan we het Haagse Bos in voor een wandeling die ons dichter naar de natuur brengt en ons bewust maakt van het licht en weer afbouwen naar het donker.

De locatie: 
Ying-Yang Balance,  Van Alphenstraat Voorburg en Haagse Bos

We verzamelen om 16.00 uur en sluiten rond 20.00 uur  af.

Jouw bijdrage: € 65,00 (incl. btw indien je privé boekt, exclusief BTW met factuur)
Bring a friend: € 55,00 pp

Wil je je opgeven of wil je meer informatie? Email Daphne: daphne@wijnstoktraining.nl

of vul het inschrijfformulier in.

 

Wie zijn wij?

Stéphanie
Mijn naam is Stéphanie Beijnes en ik ben begeleider Rouw & Verlies. Ik heb een kleine 10 jaar ervaring om mensen in een periode van rouw en verlies te begeleiden. Juist in deze tijd kan ik mijn know- how en ervaring in zetten om mensen te ondersteunen. Een tijd waarin het leven een uitdaging is, waarin je merkt dat het je dagelijks functioneren belemmert.
Daarnaast begeleid ik workshops als het maken van jouw eigen talking stick, omdat het juist in deze tijd zo belangrijk is om goed naar elkaar te luisteren, zonder gelijk een mening te hebben.

 Daphne is  Gecertificeerd MindWalk® trainer

Tijdens een Mind-Walk® lopen we met een kleine groep door de natuur. Opmerkzaam tijdens wandelen, bewegen, voelen, zien, ruiken, ervaren in relatie tot de natuur, andere mensen en vooral in verbinding met jezelf. Aanwezig zijn in het moment, niet om ergens te komen, maar om ergens te zijn.
Naast Mind Walk trainer is Daphne stress en burn out coach en verzuimadviseur.

 

Scroll naar boven