Van stress naar levenslust

Ont-moet jezelf Dag

Deze dag, 11 december 2022, staat in het teken van me time: terugblikken op dit jaar en dromend naar 2023. Laat je deze dag verrassen door mijzelf met een Mind-Walk en door Stéphanie Beijnes. 

Het thema van deze dag is Loslaten en Dromen

Met Mind-Walk kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. De wandeling is gericht op ontspanning. Ik gebruik daarvoor ademhaling, tai chi en yoga. Letterlijk je hoofd leegmaken en ontspanning in je lijf. 

Na de wandeling is er tijd voor jezelf en elkaar te ontmoeten tijdens de lunch. Daarna gaan we onder begeleiding van Stéphanie aan de slag met een Vision board: je kijkt terug wat 2022 je gebracht heeft en je creëert het nieuwe 2023. Waar droom je van, wat wil je bereiken, hoe zou je dat willen bereiken?

We gebruiken hierbij, onder andere, elementen uit de natuur

Stéphanie en ik zorgen ervoor dat je met levendige oefeningen en tips alles makkelijk toe kunt passen in je dagelijks leven. Aan het eind van de dag ga je meer ontspanning ervaren in jouw Zijn en het gevoel dat je met mooie inzichten het nieuwe jaar ingaat.

Dit alles in een relaxte sfeer met een lekkere lunch, lekkernijen en drankjes. Kortom een heerlijke ontspannen dag, een cadeautje voor jezelf!

Over Stéphanie en mijzelf

Al heel wat jaar hebben we beiden, op verschillende manieren, gewerkt op het gebied van verandering in het leven. 

We hebben ervaren dat tijd nemen om naar binnen te keren bij jezelf, en naar buiten in de natuur en te voelen of je je zelf niet aan het voorbij rennen bent belangrijk is. Natuurbeleving, beweging, meditatie, ontspanning maar vooral ook bewustwording staan centraal in ons leven, door werk en hobby’s.

Stéphanie heeft hiervoor een mooi boek geschreven: Het Kompas. Zij is gespecialiseerd in verlies in de breedste zin van het woord, maar ook in weer met kracht naar het nieuwe gaan.

Wanneer
We verzamelen op 11 december om 10.00 uur en sluiten rond 16.00 uur de dag af.

Waar
Pluktuin Natuurtalent, Veldkersweg 50, Rotterdam- Schiebroek.

Kosten

aanmelden vóór 1 december

€ 72,50 (inclusief btw indien je privé boekt, exclusief btw met factuur) na 1 december € 85,00 (bring a friend bijft het €72,50)

Inclusief koffie/thee en lunch

Vul hieronder je gegevens in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven