Wandelen voor rust en vitaliteit

Mind-Walk voor bedrijven
Een wandeling voor vitaliteit, rust
en onderling contact

Tijdens een Mind-Walk lopen we met een groepje collega’s door een stuk natuur in de buurt van het bedrijf. Onderweg doen we simpele yoga en mindfulness-oefeningen, werken we met de adem en doen korte meditaties.

Alles kan gewoon in de normale kleding.

Langzaam komt er meer ontspanning. Mensen worden rustiger

Mind-Walk is een vorm van bewegen om het brein óf in de ochtend te activeren voordat je aan de slag gaat, óf rust te geven tijdens een pauze of na een werkdag 

Het is een goed idee om tijdens een team-uitje of een hei-dag een korte break te hebben en buiten te mind-walken; dat kan met het thema waar de dag over gaat.

Mind-walks houden medewerkers mentaal en lichamelijk vitaal. Mensen komen tijdens het wandelen gemakkelijk met elkaar in contact. 

De wandelingen zorgen voor netwerken en onderlinge relaties buiten het gewone werkveld, en helpen zo om ‘eigen’ gewoonten te ontwikkelen. Dat kan een bedrijf een unieke identiteit geven.

Tijdens een wekelijkse Mind-Walk vertragen brengt je weer in contact met je eigen beweging en ademhaling 

Je omgeving reageert daar ook op.

Het combineren van Mind-Walks met 1-op-1 coaching geeft een mooie ingang om mensen direct inzicht te geven in vaste gedragspatronen of rollen. Bewustzijn van gedrag is de eerste stap naar verandering.

Mind-Walk is een bewezen effectieve manier om je levensstijl positief te beïnvloeden.

Mind-Walk is een beschermde naam en wordt uitgevoerd door gecertificeerde instructeurs zoals ik.

Ben je geïnteresseerd in Mind-Walk voor je bedrijf of organisatie? Bel me dan voor een vrijblijvend gesprek.

Scroll naar boven