Ik werk samen met

Reviews: dit zeggen anderen over mij

 

“Toen wij begonnen met werken met Wijnstok Training leefde ik met de gedachte: Hoe meer ik leer, hoe meer ik weet. hoe meer ik weet, hoe meer ik vergeet. Hoe meer ik vergeet, dus waarom zou ik leren”. Na afloop van de training hebben ze me overtuigd dat een training heel verfrissend werkt.”

Patrick van Zuiden, Restaurant, Hotel & Wellness Savarin

 
 

“Daphne is een coach die mij heeft geholpen om vanuit mijn eigen kracht, veel sterker terug te komen dan ooit tevoren.

Zij is iemand die mij inzichten heeft gegeven op een hele bijzondere manier. Super bedankt voor alles!”

Martijn Olde Loohuis

 
 

“Het coaching traject heb ik uitermate positief ervaren. De gesprekken hadden focus en waren goed qua opbouw. Het effect was zo ook al snel merkbaar.”

Jorrit de Boer, Subsea7

 

“Daphne traint met flair en charme, daarin neemt zij de deelnemers mee en laat ze ook direct een aantal zaken elkaar kruizen. Zij is in staat kennis, vaardigheden en inzichten over elkaar te leggen en hier heel duidelijk mensen in te spiegelen en mee aan het werk te zetten. Daphne staat voor grondig, gestructureerd en analytisch werk te leveren en dit strak langs de doelstellingen te blijven navigeren in het traject. Daarnaast is het ook heel leuk om met haar te werken.

Thom Olschansky, Afoofa

 
 

“Daphne is voor mij een rots in de branding geweest, toen ik 2 vacatures had voor  personeelsadviseur. Zij pakte direct zaken op, is betrokken, heeft veel kennis van zaken, is open eerlijk en nieuwsgierig. Een SUPER mens! “

Florence,  Ria Hulskamp, Coördinator PO&O Zuid

 
 

“Tijdens de trainingen die Daphne hier heeft gegeven heb ik kunnen ervaren dat zij zeer professioneel te werk gaat. Daphne verstaat de kunst om bij mensen binnen te komen op een prettige manier, haar enthousiasme, humor en haar open persoonlijkheid.

zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Ze is doortastend, confronterend, maar ook analytisch en draagt oplossingen aan waarmee men aan de slag kan gaan. De trainingen die Daphne hier heeft verzorgd zijn met veel succes afgerond”.

José Leenheer, eigenaar Herberg Vlietzigt, Rijswijk

 
 

“De samenwerking met Daphne bevalt mij heel goed. Ik kan altijd op haar rekenen, ze is loyaal, flexibel en denkt met mij mee. Zij staat positief in het leven, is zeer deskundig en weet cursisten te motiveren! In haar trainingen wordt er veel geleerd en gelachen en komen mensen “in beweging”.

Jannie Woltman, opleidingsadviseur ROC Mondriaan Bedrijfs- en

particuliere opleidingen

 
 

“Service gericht, Zeer goede observatie, Analytisch, Humor, Sociaal, Betrokken, Integer”

HagaZiekenhuis,  Magreet vd Langenberg, coördinator Voeding

 
 

“Onmisbaar, je zorgt dat men niet afwijkt van het gestelde doel. Bij tijd en wijle hard, noodzakelijk voor impopulaire beslissingen. Springt in de bres, voor de gecoachte. Gigantische bron van ervaring, niet alleen door middel van kennisvergaring maar ook levenservaring. En vooral een zaligheid om mee te mogen samenwerken”.

Leon van Veen, jobcoach project “bewegen naar de toekomst” FOXAOB  te Voorburg

 
 

“Ik vond het een hele leerzame week en ik vond dat Daphne het heel leuk heeft gedaan.”

“Heel veel geleerd. Daphne, heel hartelijk bedankt en ook voor je eindeloze geduld. Alles was naar wens! Daphne, je mag blijven. Fijne,warme vrouw. Houdt goede spiegel voor die je aan het denken zet. Vertelt duidelijk, in begrijpelijke taal. Legt geduldig uit”

Cursisten basis opleiding Voedingsassistenten HagaZiekenhuis te Den Haag.

Scroll naar boven