Van binnen naar buiten;
word bewust van het onbewuste

Ik ben coach en trainer Daphne Wijnstok

Het slakkenhuis in mijn logo staat voor twee dingen. Zo’n huis biedt bescherming, het is fijn dat je het bij je hebt. Het is ook een plek waarin je je kunt terugtrekken. Even schuilen, tot rust komen. Opladen alleen met jezelf. Bijvoorbeeld omdat de wereld erbuiten te veel van je vraagt. Je loopt leeg, bent moe en geïrriteerd. Je hebt stress of je bent burn-out.

Hoe je weer van je stress en burn-out afkomt, en weer uít je slakkenhuis kruipt, daar help ik bij

De spiraalvorm van het slakkenhuis staat ook voor ontwikkelen vanuit de kern. Dat is het uitgangspunt bij wat ik doe: eerst uitvinden waar je in de kern voor staat, wat je waarden zijn en van daaruit de wereld in. Ontdekken in wat voor werk iemand het best tot zijn of haar recht komt bijvoorbeeld.

Voor mij zijn de belangrijkste waarden vrijheid en eerlijkheid

Ik hou van mensen en ik hou ervan om me met hen te verbinden. En hen met elkaar in contact te brengen als ik denk dat dat iets goeds oplevert.

Ik zeg altijd dat ik een soort kameleon ben, ik spreek de taal van allerlei mensen, ongeacht kleur, ras, taal of afkomst. Ik vind het belangrijk om écht met m’n aandacht bij de ander te zijn. Iedereen verdient een kans.

Vrijwilligerswerk doe ik al een hele tijd. Zo heb ik straatverkopers getraind en geef ik taalles aan vluchtelingen, onder andere in de vorm van kookles.

Een aantal uren per maand bied ik coaching aan mensen die daarvoor het budget niet hebben.

Mijn werkervaring ligt in de hospitality branche; in de zorg, retail en horeca. Jarenlang heb ik daar getraind en gecoacht. Daarnaast ben ik sinds 2000 casemanager verzuim bij diverse organisaties. Ik ondersteun hen in de schadelastbeperking op verzuim.

Naast de academie van het leven heb ik een flink aantal opleidingen gedaan zoals je ziet op mijn Linkedin. Ik ben gecertificeerd als coach, stress en burn-out coach en coach voor rouw en verlies

Uiteindelijk gaat het erom wat ik geef als mens. Ik kijk altijd wat de ander nodig heeft en kies wat het beste past. Dat kan soms wat provocatief zijn, maar alleen functioneel. Aandacht en vriendelijkheid blijven voor mij de basis.

Wil je weten of ik jouw organisatie verder kan helpen?

Scroll naar boven